-Vi er takknemlige!

I to dager har vi hatt innsamlingsaksjon. Målet var optimistisk satt til 930 000, men det virket som våre lyttere var tente på å nå dette målet, så det klarte de å samle inn.

Vi er utrolig takknemlige for alle som har ringt inn.  Det var nesten 1200 telefoner som kom fra våre lyttere, og 36 bedrifter og privatpersoner har sponset oss med gevinster til “Krone mot krone” aksjonen vi hadde, som betyr at lytternes gaver blir doblet av en eller annen sponsor.

 

I tillegg til dette var det mange bedrifter og privatpersoner som sponset oss med gevinster som har blitt trukket ut blant innringerne.  Her hadde vi 35 kransekaker, mange bøker og CD’er, noen DVD’er, fruktkorger, kaffe, matkorger, trillekufferter, og en del andre gevinster.  Dessuten var det noen verdifulle gjenstander som gikk på auksjoner, blant disse var det noen malerier.

 

Vi hadde også mange som var innom som telefonvakter.  For det meste var det 4 stk som satt og tok imot telefoner, samt at noen av kontorene ble brukt i ekstra travle perioder.  I oppholdsrommet vårt hadde vi laget til en enkel kafeteria, og noen frivillige kom med vaffelrøre eller lapperøre som de stekte her, og dessuten litt brødmat og frukt. Og så var det selvsagt kaffe hele tiden!

 

Mange var også innom for å være med på det som skjedde, og det ble god stemning i lokalene, og på slutten var spenningen til å ta og føle på, om vi skulle klare å nå målet eller ikke, og jubelen stor når vi nådde opp.

 

Som ny redaktør var dette også en ny erfaring for meg, og det var overveldende å se den gode responsen fra våre lyttere.  Det er tydelig at det er mange som gjerne vil hjelpe oss videre, både økonomisk og i forbønn.  Mange la også ved en hilsen om at de var glade for programmene når de ringte inn. 

 

Jeg vil gjerne få uttrykke min takknemlighet til alle som har vært med å oppnå dette målet.  Det er viktig for å kunne drive nærradioen vår videre.  Takk til de som har bidratt med løfter om gaver, til de som har bidratt med gevinster og sponsing av innsamlingen. Og også en stor takk til alle frivillige som har hjulpet til å få alle de praktiske tingene til å fungere. Jeg vil også rette en takk til staben som har hatt lange og travle dager, som virkelig har stått på.

 

Vi er alle takknemlige for å få være med i dette gode arbeide med å drive denne nærradioen, og å få være med å formidle videre det beste av alt, derfor går også den aller største takknemligheten til Gud som har latt oss få være med på dette.

 

Hjertelig takk!

Med vennlig hilsen

Ivar Eiken
Redaktør
Nytt Liv Media

  • Publisert avIngve Gilje
  • Publisert
6.00 Morgentoner - med andakt 06.10 og Dagens bibelord
7.00

Studio 3,16 - magasin for folk i farten, - i samarbeid med Radio 3,16

 

9.00 God hverdag med intervjuer,reportasjer, andakt og musikk
10.00

God hverdag - time 2  Oppslagstavla, 

opplesning og Veien gjennom Bibelen.

11.00 Musikk - nyheter hver hele time Oppmerksomhet og Oppmuntring ved Asbjørn Kvalbein hver halve time
13.00 Ettermiddagen med musikk, Dagens bibelord og Oppmerksomhet
14.00 Musikk - Oppmuntring kl 14.30
15.00 Pause - Håpets Røst har sending
17.00 God hverdag - reprise fra 09.00
18.00

Kristen sang

18.30 miniandakt fra boken Trygg i dag

19.00 Pause - Håpets Røst har sending
21.00
Musikkhalvtimen med kristen sang 21.05 Miniandakt fra boken Trygg i dag
21.30 Vindu mot livet ved Johnn Hardang
22.00 God hverdag - reprise fra 10.00
23.00 Kveldstoner - Med oppmuntring fra Asbjørn Kvalbein og Dagens bibelord

Her kan du høre noen av våre program

Gikk du glipp av et program? Da kan du kanskje finne det her. Vi legger ikke ut hele sendinger pga musikk-rettigheter. Enkeltprogram som Møteplassen, Over en åpen bibel, Veien gjennom bibelen og Vindu mot livet kan du finne linker til her.31.08.2017

Bedre DAB-dekning for Radio Sørvest i Stavanger

Nå er DAB-sender på plass på Lifjell. Det betyr betraktelig bedre dekning for blant annet Radio Sørvest i Stavanger-området. For å få inn sendingene fra den nye senderen må du reskanne DAB-radioen.08.06.2017

- Skamfull på Norges vegne

Norge er ikke et trygt land. Ikke for kvinner som er fraktet hit av brutale bakmenn, og som tvinges til å selge sex til nordmenn. Greier de å rømme, risikerer de at norske myndigheter kaster dem ut av landet. Benedicte Ekman i "For Freedom" skjems.25.04.2017

Adresse

Radio Sørvest
Gulaksveien 4
4017 Stavanger

Kontakt

Telefon

51 82 31 31

E-post

post@radiosorvest.no

Radio Sørvest er en lokalradio i Stavanger, eid av Norsk Luthersk Misjonssamband.

Vi sender fra Lifjellsenderen i Sandnes på frekvens FM 100,5.

Vil du gi din støtte til Radio Sørvest?

Kontonummer: 8220.02.91588

webløsning utviklet av mWEB