Velkommen til P Tro!

Etter navnekonkurransen tidligere i vinter, er det nå klart at den nye, sammenslåtte radioen får navnet «P Tro».
- Navnet sier noe om hvem vi er og hva vi vil, sier styreleder Erik Waaler.

P-en signaliserer at det er en radiokanal, etter modell fra P1, P4 og en rekke andre. «Tro» viser til at troen på Jesus er det viktigste radioen ønsker å formidle.

 

Vil servere god radio

De tre søsterradioene Radio Sørvest (Stavanger), Gimlekollen Radio (Kristiansand) og Radio Gnisten (Bergen) har allerede i lang tid samarbeidet tett, med utveksling av saker, og samproduksjon av programmer. Ved nyttår ble radioene slått sammen i et nytt eierselskap. Fra torsdag første mars er vi også én radio på luften.

- Målet er å nå mye lengre ut, få høyere kvalitet på radioen, og en mer samkjørt radio. Målet vårt er å servere veldig god radio, sier Styreleder Erik Waaler, som håper at lytterne vil ta godt imot det nye navnet «P Tro».

 

Mange navneforslag

Det kom inn 137 forslag til navnekonkurranse som ble utlyst litt tidligere i vinter. Vinnerforslaget ble postet på Facebook av Kenneth Hjortland. Han vinner dermed den utlovede premien: En Pinell DAB-, internett- og FM-radio. En stor takk for forslaget, og tusen takk til alle som engasjerte seg og sendte inn forslag!

 

Fortsatt lokal

Den lokale tilknytningen blir ivaretatt, selv om det nå blir mye samsending mellom Bergen, Stavanger og Kristiansand. Separate, lokale sendinger i Kristiansand og i Stavanger-området får også plass på sendeplanen klokken 10 og kl. 22 mandag til fredag, under vignetten «P Tro lokal».

 

Endringer i sendeplanen

Selv med nytt navn, og en del omlegginger i sendeplanen, vil det ikke være vanskelig å kjenne igjen radioen. Noen programposter får nytt sendetidspunkt. Tirsdager klokken 20 vil musiker og sanger Sveinung Hølmebakk være programleder for et nytt musikkprogram. Oppdaterte sendeplaner vil snart være tilgjengelig her på radiosorvest.no.

 

I forbindelse med sammenslåing og navneendring er det mange praktiske detaljer som skal på plass. Ny logo og nye nettsider kommer – men er foreløpig ikke klare. 

 • Publisert avBjørn Inge Sagstad
 • Publisert

Kommentarer

 1. #1

  Jakob 2 uker siden

  Gratulerer med «Ny» radio!
  Følger med dere fortsatt.
 2. #2

  Anni 2 uker siden

  Ser at de engelskspråklige programmene er "forvist" til bortimot midnatt - etter leggetid for mange av oss! Noen grunn til det? Musikk og repriser får stor plass i beste sendetid, men ikke "The way of righteousness" og "Focus on the family". Håper dere får ryddet sendeplanen slik at de to programmene får den plassen de fortjener i beste sendetid.
 3. #3

  Gunvor Wirak 1 uke siden

  Hvor annonseres programmet og hvem som deltar?? Jeg ville gjerne hørt intervjuet med Kari Hilde French, men fikk det dessverre på helt på slutten. Kommer det i reprise og evt når tid??
 4. #4

  P Tro 1 uke siden

  Hei, Anni! Takk for tilbakemeldingen, vi er veldig glad for å høre hva dere som lytter mener. En viktig årsak til at The way of righteousness og Focus on the family ble flyttet, er at vi har fått svært lite tilbakemeldinger om at folk hører på programmene. Når de i tillegg er på engelsk har vi tenkt at de ikke er like lette for alle å forstå. Vi skal ta med oss tilbakemeldingen din i det videre arbeidet vårt.
 5. #5

  P Tro 1 uke siden

  Hei Gunvor! Du kan høre Møteplassen med Kari Hilde French i reprise på søndag kl 8.30. Alternativt kan du høre det når du vil på internett på denne adressen: http://godradio.podbean.com/
  Vi er desverre ikke så flinke til å annonsere på forhånd hvem som er gjest i Møteplassen, men det var en god ide. Vi skal se om vi kan få det til etterhvert enten på Facebook eller på nettsiden vår.
 6. #6

  Ingunn 5 dager siden

  Hei Takk for mange fine programmer og mye bra musikk. Jeg har også satt stor pris på programmet "Focus on the family" og håper dette igjen blir sendt på dagtid.

Skriv en kommentar

 
E-post blir ikke synlig for andre


Skriv inn symbolene du ser i feltet

Respons 2018

kr 1 017 300

innsamlet til nå!

Sendeplan for DAB og nettradio. FM-sendingene varierer i de ulike byene

 

Nyheter hver heltime klokke 09.00 - 15.00


06.00 Morgentoner med Nistepakka og Ung Tro

08.00 Bedre søndag ved Svein Anton Hansen

08.30 Møteplassen (reprise fra uken)
09.00 Nyheter

09.02 Musikk 

09.30 Vindu mot livet ved Ola Bjorland

10.00 Nyheter

10.02 Radiosøndagskolen

11.00 Nyheter

11.02 Møtetimen med tale og sang
12.00 Nyheter

12.02 Musikktime med Sveinung

13.00 Nyheter 

13.02 Musikk 

14.00 Nyheter 

14.02 Musikk 

15.00 Nyheter 

15.02 Musikk 

16.00 Musikk 

17.00 Musikk, andakt fra arkiv og program fra Åpne Dører

18.00 Taleopptak - Salem Misjonskirke, Bergen

19.00 Musikk

20.00 Møtetimen (gjenhør fra formiddag 

21.00 Musikk

21.30 Vindu mot livet-Ola Bjorland(repr fra 09.30)

22.00  Musikk

23.00 The way of righteousness (engelsk reprise)

23.15  Musikk (engelsk)

23.30  Focus on the family (engelsk reprise)

00.00 Musikk (kun på DAB og nettradio). 

 

Adresse

Radio Sørvest
Gulaksveien 4
4017 Stavanger

Kontakt

Telefon

51 82 31 31

E-post

post@radiosorvest.no

Radio Sørvest er en lokalradio i Stavanger, eid av Norsk Luthersk Misjonssamband.

Vi sender fra Lifjellsenderen i Sandnes på frekvens FM 100,5.

Vil du gi din støtte til Radio Sørvest?

Kontonummer: 8220.02.91588

webløsning utviklet av mWEB