Seriehjørnet med Mariann Aaby Martinsen

Hun var medium og med i heksering. Men Mariann Aaby Martinsen møtte Gud og ble en kristen. Denne uken har du kunnet høre hennes historie i Seriehjørnet. Her kan du høre alle episodene.

Mariann Aaby Martinsen har vært medium, hatt kontakt med demoner, drevet med spåkunst og satanisme, men er i dag kristen. Her kan du høre alle episodene fra Seriehjørnet i uke 37.

 

Reporter er Sidsel Haugland.

 

Del 1:

 Intro:

Mariann Aaby Martinsen tjente gode penger på å jobbe som medium, gikk på prinsesse Märthas engleskole, og trodde selv at hun snakket med gjenferd. Selv om hun fremdeles mener at hun var i kontakt med noe overnaturlig, tolker hun opplevelsene sine på en helt annen måte i dag. Vendepunktet kom for et par år siden, da hun ble kristen. Men hennes religiøse søken startet lenge før den tid.

 


Del 2:

 

INTRO:

I Seriehjørnet denne uken møter vi ei som har vært medium og gått på prinsesse Märtha Louise sin engleskole. Som barn ble hun sterkt mobbet og søkte trøst i mat. For to år siden ble Mariann Aaby Martinsen kristen og har endret sin holdning til det å være medium. Men i over 20 år drev altså Martinsen med bl.a. spådomskunst, astrologi og satanisme.

 

 

Del 3:

 

INTRO:

Hun har vært medium og vært med i en heksering og satanisme. Mariann Aaby Martinsen er gjest i Seriehjørnet denne uken og forteller den sterke historien sin der. For to år siden ble livet hennes forandret da hun ble kristen. Her forteller Mariann Aaby Martinsen til reporter Sidsel Haugland at hun ble med i en heksering.

 

 

Del 4:

 

INTRO:

Hun har drevet med healing, vært medium og vært i en satanistmenighet. Men nå er Mariann Aaby Martinsen kristen og advarer sterkt mot det hun har vært med på. I Seriehjørnet i dag forteller hun blant annet om en voldsom kamp mot det onde som hun opplevde i forbindelse med at hun skulle døpe seg. Vi gjør oppmerksom på at det kan være skremmende for barn å høre. Men først forteller Mariann Aaby Martinsen at Gud kalte på henne mens hun drev med det alternative.

 


 

Del 5

 

INTRO:

Nå skal vi til Seriehjørnet som denne uken har besøk av Mariann Aaby Martinsen. Hun har vært medium, hatt kontakt med demoner, drevet med spåkunst og satanisme, men er i dag kristen. I går fortalte hun om en skremmende opplevelse med det vonde hjemme i sin egen leilighet. Det skjedde i forbindelse med at hun hadde bestemt seg for å bli døpt. Nå forteller Mariann Aaby Martinsen videre om den vonde og skremmende opplevelsen. Vi gjør oppmerksom på at dette kan være skremmende for barn å høre.

 

Lytt direkte her, eller via vår podkast | Guide for å abonnere

  • Publisert avGry Anette Tørring
  • Publisert
6.00 Morgentoner - med andakt 06.10 og Dagens bibelord
7.00

Studio 3,16 - magasin for folk i farten, - i samarbeid med Radio 3,16

 

9.00 God hverdag med intervjuer,reportasjer, andakt og musikk
10.00

God hverdag - time 2  Oppslagstavla, 

opplesning og Veien gjennom Bibelen.

11.00 Musikk - nyheter hver hele time Oppmerksomhet og Oppmuntring ved Asbjørn Kvalbein hver halve time
13.00 Ettermiddagen med musikk, Dagens bibelord og Oppmerksomhet
14.00 Musikk - Oppmuntring kl 14.30
15.00 Pause - Håpets Røst har sending
17.00 God hverdag - reprise fra 09.00
18.00

Kristen sang

18.30 miniandakt fra boken Trygg i dag

19.00 Pause - Håpets Røst har sending
21.00
Musikkhalvtimen med kristen sang 21.05 Miniandakt fra boken Trygg i dag
21.30 Vindu mot livet ved Johnn Hardang
22.00 God hverdag - reprise fra 10.00
23.00 Kveldstoner - Med oppmuntring fra Asbjørn Kvalbein og Dagens bibelord

Adresse

Radio Sørvest
Gulaksveien 4
4017 Stavanger

Kontakt

Telefon

51 82 31 31

E-post

post@radiosorvest.no

Radio Sørvest er en lokalradio i Stavanger, eid av Norsk Luthersk Misjonssamband.

Vi sender fra Lifjellsenderen i Sandnes på frekvens FM 100,5.

Vil du gi din støtte til Radio Sørvest?

Kontonummer: 8220.02.91588

webløsning utviklet av mWEB